华慧网-远程教育服务专家MBA

报班热线(免长途费)
400-622-4468

您现在的位置: 华慧网 >> MBA商学 >> 考试资讯 >> MEM考试 >> 正文

2015年MEM联考英语考前练习12-31(二)

http://mba.b2cedu.com  2013-12-31  来源:本站原创  作者:佚名

1. when professor Robert leaves the university which is famous for its scholastic attainments next year he ____ for the university for forty years.
A) Will have worked
B) will work
C) have worked
D) have been working

2.. By the time you arrive in London, we ____ in Europe for two weeks.
A) shall stay
B) have stayed
C) will have stayed
D) have been staying

3.. I appreciated ____ the opportunity to study abroad two years ago.
A) having been given
B) having given
C) to have been given
D) to have given

4. Living in the central Australian desert has its problems, ____ obtaining water is not the least.
A) of which
B) for what
C) as
D) whose

5.The heart is ____intelligent than the stomach, for they are both controlled by the brain.
A) not so
B)not much
C) much more
D) no more

6. _____the fact that his initial experiments had failed, Prof. White persisted in his research.
A) Because of
B) As to
C) In spite of
D) In view of

7. Jean Wagner's most enduring contribution to the study of Afro- American poetry is his insistence that it ____ in a religious, as well as worldly, frame of reference.
A) is to be analyzed
B) has been analyzed
C) be analyzed
D) should have been analyzed

8. The millions of calculations involved, had they been done by hand,_____all practical value by the time they were finished.
A) could lose
B) would have lost
C) might lose
D) ought to have lost

9. No bread eaten by man is so sweet as ____ earned by own labour.
A) one
B) that
C) such
D) What

10. It isn't cold enough for there ____ a frost tonight ,so I leave Jim's car out quite safely.
A) would be
B) being
C) Was
D) to be

 

 

 

 

 


答案:1.C  2.A  3.A  4. D  5.C  6.C  7.B  8.B   9.D  10.B

浏览次数:

误区分析

精品课程推荐

论坛热帖

经验交流 名师谈 备考日记