华慧网-远程教育服务专家MBA

报班热线(免长途费)
400-622-4468

您现在的位置: 华慧网 >> MBA商学 >> 考试资讯 >> MEM考试 >> 正文

2015年MEM联考英语考前练习12-31(一)

http://mba.b2cedu.com  2013-12-31  来源:本站原创  作者:佚名

1.The building contractors have asked that the unfinished project ______.
A). is extended
B). will be extended
C). has been extended
D). be extended

2. He made the suggestion that they ________ on their conversation in Spanish.
A). would carry
B). had carried
C). carry
D). were carrying

3. It is absolutely necessary that everyone who works in the company______ the rules set by the committee.
A). obey
B). would obey
C). obeyed
D). will obey

4. It is strange that I________ a little child.
A). believed
B). had believed
C). shall believe
D). should have believed

5. As I'll be away for at least a year, I'd appreciate _________from you now and then telling me how everyone is getting along.
A). hearing
B). to hear
C). to be hearing
D). having heard

6. Greatly agitated, I rushed to the apartment and tried the door,_________to find it locked.
A) just
B) only
C) hence
D) thus

7. Doctors see a connection between increased amounts of leisure time spent ________and the increased number of cases of skin cancer.
A) to sunbathe
B) to have sunbathed
C) having sunbathed
D) sunbathing

8. Unless you sign a contract with the insurance company for your goods, you are not entitled_________ a repayment for the goods damaged in
delivery.
A) to
B) with
C) for
D) on

9. On a rainy day I was driving north through Vermont ________ I noticed a young man holding up a sign reading "Boston".
A) which
B) where
C) when
D) that

10. Christie stared angrily at her boss and turned away, as though________ out of the office.
A) went
B) gone
C) to go
D) would go

 

 

 


答案:1.D   2.C   3.A   4.D   5.A   6.B   7.D   8.A   9.C   10.C

浏览次数:

误区分析

精品课程推荐

论坛热帖

经验交流 名师谈 备考日记